Wednesday, April 6, 2011

WW #5-@2am

10 comments:

  1. wah banyak nyeeeee teddy bear husna....

    ReplyDelete
  2. alolorhh tomeinya iaaa ;p


    eh nak tanya la, Wordless Wednesday ni sempena ape ek? mcm ramai plak bloggers wat entry ni tiap rabu..huhu....

    kempen apa2 ke? ;)

    ReplyDelete
  3. alhamdulilahh.husna tak wat perangai merengek2 lg dah.lena betoi dia tido tu :-)

    ReplyDelete
  4. kemasnye tempat tdo husna
    kalau kysha,habis berterabur semua tu

    ReplyDelete
  5. husna ada tpt tdo sendiri erk. imaan tdo dgn ibu abinye.

    ReplyDelete
  6. mun:
    teddy bear tu sume kesayangan dia. jangan amik, nanti dia marah..hihi

    ciare:
    tak de ape2 makna pun, saja nak buat. Letak gambo je. Bagi syarat update blog.hihi..
    Nak buat sekali, silalah. :)

    yana:
    biasalah, lepas mgrb tido pastu bangun malam semula utk basuh botol, solat isyak, masak bubur. bla...bla...bla...baru leh tido semula

    yun:
    semalam dia okay, tak mengamuk dah. Alhamdulillah.

    mar:
    bukak lampu pun tak sedar..:)

    zuris:
    tu xnampak suma. yang berselerak tak tunjuk..hihi

    fad:
    dia tido sebelah ibu tu, katil single je. Space sebelah tu, tmpat ibu lah.. :)

    ReplyDelete
  7. al tomey jer semua teddy husna....wah husna bolot tempat tido2 sorang erk...

    ReplyDelete

ღTukar tulisan? Silalahღ

ღFollowersღ