Monday, April 18, 2011

Baby & Daddy Moment Contest

Setuju REEN! Support kawan-kawan punya bisness. Menunjukkan saya support, maka marilah kita join contest yang dianjurkan ni okay. Tajuk contest Baby & Daddy Moment Contest.


[click pic untuk ke Blog D'La Maya]

syarat-syarat peraduan :

1. MESTI follow blog D'La Maya
2. Klik 'LIKE' pada D'La Maya FB page. tidak wajib, tapi satu kelebihan jika klik ;)
3. buat satu entry dan letakkan SEKEPING sahaja gambar baby & daddy. baby mestilah berumur sehari hingga 2 tahun sahaja.
4. pastikan entry anda ada link terus ke entry ini.
5. tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join contest ini.
6. jangan lupa tinggalkan komen penyertaan anda ye.

mudah bukan?
jangan lupa tuliskan nama dan umur baby anda dan ceritakan serba sedikit tentang moment itu ye.

nak tau hadiah nya ape? haaa berbaloi beb kalau menang :D


1st price : items worth rm80
2nd price : items worth rm60
3rd price : items worth rm50
3 consolation prices : worth rm30

closing date : 30 April 2011

Saya pertaruhkan Pic Husna n ayah yang ini;

Husna ajar ayah jalan. Bukan ayah ajar Husna jalan ye..

Khalisya Husna binti Mohd Mokhtar
11 bulan

Pic terbaru Husna dengan ayah. Wiken lepas ni. Walaupun muka ayah Husna nampak tak nampak gitu, but every moment Husna dengan ayah dia, saya suka sangat-sangat. Kalau nak tau, bila hubby dah jumpa Husna, saya takde can nak pegang Husna walaupun Husna beriya-iya tak mau dengan ayah dia, tapi still cakap. Husna nak ngan B tu. Meh sini. Maka, bila berjalan-jalan, saya sedikit happy sebab tak payah susah payah nak dukung Husna. Kalau time makan pun, selalunya hubby tetap bagi saya peluang makan dengan khusyuknya, dia rela jaga Husna dari makan. Kalau ada baby chair pun, dia nak pegang jugak. Takpela. Bagi je. Nak lepaskan rindu tu. Andai ade lah orang keliling cakap "Isteri makan sedap-sedap je, suami plak kena jaga anak". Okay, whatever, i know better than u. HAHAHA.

Ops, terbebel plak. Okay Zuris, kite doakan semoga perniagaan blogshop Zuris berjaya ye. All the best dear. :)

Saya nak tag: Ibu Husna, Umi Rijal dan Ibu Aqeef. Sila buat ye. :)

3 comments:

  1. adkh ibu husna itu maksudnya sy?
    hahahaha ade lg ke mak husna yg lain selain kit aberdua

    ReplyDelete
  2. thanks fashya :)
    and..tq join contest nie
    best of luck!

    ReplyDelete

ღTukar tulisan? Silalahღ

ღFollowersღ