Thursday, October 28, 2010

Syok dapat makan

Jom layan video pulak kali ni..


videoAlign Center

Saya balik tengahari tadi, bagi Husna mamam banana. She like banana very much. Tengokla dia makan tu, penuh passion n patient. Patient sebab khusyuk tunggu ibu lenyek pisang tu. Makan sambil meniarap tu, jangan tiru ye, sila makan sambil duduk..Hihi. Husna takde Bumboo Seat. Tu yang rase geram je nak beli tu. Ayah, boleh belikan tak? Bolehla ayah. *wink..wink*





video

Video ni, malam tadi, saya bagi dia Baby Bites. Dia suka makan, tapi this kind baby bites sangat bahaya sebab leper dan mudah patah. Semalam Husna nyaris tercekik dek Baby Bites ni. Husna dah batuk-batuk. Fuh, menggigil satu badan dibuatnya. Serius takut. Terus saya amik dari tangan dia n masuk mulut saya.
Dia ape lagi, mengamuk sakanla.
Sambil menggigil, muka pucat, cepat-cepat saya g panaskan bubur, bagi dia makan terus senyap. Lapar ye Husna.
Lepas makan terus tido sampai pagi..




7 comments:

  1. naurah x pandai makan yg mcm beskot tue. mmg dia akan tersedak-sedak. cuak giler dibuatnye. cepat2 bg air. serik nk bagi lagi...

    ReplyDelete
  2. seronooknya tgk Husna makan... pandainye... mmg lapo ini budak... hehehehe.. ;)

    ReplyDelete
  3. ala comelnye husna!! geram tengok dia makan.. sungguh2 dia buat muke;P

    ReplyDelete
  4. hihih dapnye die mamam..fasya..husna dah bape bulan ek..elly skang juzt suap biskut tu campur air suam..tu pun separuh je..sbb tgk dia cam resah malam2..uhuhuhu...

    mamam dok kat mane tu...

    ReplyDelete
  5. Fashya,
    Kaisya pun sampai la ni kalau mkn baby bites sy akan cubit sikit2 then suap dlm mulut dia. sebab menda ni mudah pecah la. takut je tercekik.

    Husna sama mcm kaisya. love banana sooooo much. sampai ibu buat bubur nasi + banana. hahaha.

    ReplyDelete
  6. baiknya husna mkn dgn penuh kesabaran ye.mya jgn harap.lambat sket suap dh menggelupur mengamuk haha.btw sy suggest fahsya bg husna baby bites brand farley rusk.beskot tu bulat2 tebal n cepat je melt dlm mulut.sure husna xkan tercekik

    ReplyDelete

ღTukar tulisan? Silalahღ

ღFollowersღ