Monday, May 30, 2011

Testing hp baru. Boleh tak update blog-UPDATED!


Testing hp baru. Boleh tak update blog dr hp.


---------------updated-----------------
Agak berjaya la jugak, tapi nape tajuk dengan ayat kat bawah tu same? Ala, tak leh challenge E71 aku lagi. Hihi....

Puan Sharena,
Kite tukar Hp Sony Erricson je.

Sony Erricson Zylo

Selepas 2hari aku tak dapat berhubung dengan dunia luar, merenyam je rasa tau. Nak tak nak terpaksala aku korbankan duit gaji bulan ni untuk beli hp baru. Sebenarnya boleh je nak beli Hp murah-murah bawah Rm100. Tapi akukan gila amik gambar anak. Bak kate orang tua, Alah membeli, menang memakai kan? Kamera kene tiptop. [Nak beli DSLR dan iPhone tak mampu lagi] :p. Aku saje tukar angin plak beli brand Sony. Bila salesgirl tu tunjuk pic dari kamera Hp ni terus aku On je beli. Tak pandang dah function lain. Hahaha. Walaupun sebelum ni aku sangat amik kisah pasal slide Hp dan Flip Hp. Seboleh mungkin tak mau beli Hp jenis macamni.

Contoh gambar dari Zylo

Oklah handphone ni. Jadiklah kan. Yang tak bestnya hp ni, keypad dia. Mungkin aku dah biasa pakai E71 ade banyak keypad, tekan huruf 1-1 je. Yang ni terpaksalah back to normal. Dan bateri dia cepat habis. Malam semalam charge, malas esok kene charge lagi. Alahai...

Okay, cukup-cukup. Malas dah nak review. Saya bz ah skang. Jarang nak update blog. 9 Jun ade audit ISO 17025 (wah, siap bagi kod kau!) .Uwaaaaaaa......


Dada~

5 comments:

  1. penting tu hp ade kamera..yelah..malas tu nak bawak kamera kemana2..kan senang kalau pakej..mmg boleh sgt klu nak pki hp boleh call/msg je..tapi hidup macam tak berseri kalau tak dapat amik gambar..husband jauh mesti nak mms selalu..;p

    ReplyDelete
  2. nak tukar hp gak
    huhuhu tp sik shut down jer

    ReplyDelete
  3. nak cari handphone yang bleh update blog gak..ada cadangan tak?

    jom join segmen simple saya..

    SEGMEN SIMPLE : KALAULAH ...

    ReplyDelete

ღTukar tulisan? Silalahღ

ღFollowersღ