Thursday, March 17, 2011

Ngomel di awal pagi

I know baby, you are not a baby anymore. Ibu nak peluk takmau. Beriya-iya menangis tak mau kene peluk. Ibu selimutkan pun taknak jugak. Tak sejuk ke Nak? Dahla stokin tercabut sebelah. Haha..At last, ibu bangun dan biarkan kamu terdampar je macam ni. Nyenyak pulak kamu tidur ye.

P/s: ibu nak nangis ni Husna, ayah dah terminated broadband ibu without my permission. Nak pinjam bahu... Boleh tak? T__T

P/s: dalam hati/kepala ni macam-macam fikir. Keje, anak, family,rumah, kehidupan, soal hidup dunia akhirat. Huh! Tapi tak baik asik nak mengeluh je, take it as challenge. Tak syok kan hidup takde challenge. *smile sikit*

9 comments:

  1. dia rasa dia besar gitulah..hihihi....husna bgs tau tido nk pakai bj long sleeve,kalo anak bujang ku tu dia tarik2 baju soh bukak..

    setiap ujian tu Allah bagi untuk uji hambaNya n supaya kita makin dekat dgn Dia...moge diberi kemudahan dan dilapangkan urusan mu wahai Fashya.. :) *hugs*

    ReplyDelete
  2. hah?/ nape en mokh terminate??

    meh sini tumpang bahu kita ni.
    take it as challenge
    jgn jadikan beban
    baru tak rasa berat sgt

    ReplyDelete
  3. meh pinjam bahu mun....sabarlah fasya..memang mun tak rasa ape yang fasyha rasa...cuma setiap kehidupan ada dugaan nya....kite sgb pompuan nie kenelah banyak2 bersabar...mungkin ada hikmah di sebaliknya...haaaa sape tahu kan hanya DIA yang tahu

    ReplyDelete
  4. Umi:

    hahaha, dah la stokin kaler kuning. baju purple, main rembat je dalam gelap.
    thanks mas, i'm okay.:)

    dayu:
    hahaha, dia yang bayar, rase banyak kot nak bayar tu.
    thanks dayu. bagi pinjam bahu.:))

    mun:
    thanks mun, ramai yang nak bagi pinjam bahu ni.

    ReplyDelete
  5. kesiannya fashya xde bb dah. tsk tsk

    baju husna sama dgn naurah. pigeon kan? hehehe =p

    naurah klu tido x suke selimut. pdhal ibu & ayah dah sejuk giler kene aircond. dia relax je terdampar cam husna tue. klu di selimut msti dia marah pastu kaki tolak2 comforter. btl2 berdarah panas diorang nie..hahaha

    ReplyDelete
  6. anda adalah wanita kuat tau fashya. tak semua org mampu buat apa awak buat skrg. I know I cant.

    so, jgn mengeluh tau. jadikan blog ni sbg bahu. menangis lah atas bahu kami semua melalui blog ni.

    smile fashya :)

    ReplyDelete
  7. alahai,
    xpe la..lepas ni kt umah ngadap husna celoteh je ar xley on9 da :)

    ReplyDelete
  8. ala siannye.. hmm amek pakej DIGI.. serius untung.. x caye tanye dayu

    ReplyDelete
  9. u r a strong mother n wife..
    jangan memendam sendiri..kan ade blog untuk meluahkan..
    ceria2 je walaupun hidup sentiasa ada masalah..asik pikir masalah cepat tua..hehe

    ReplyDelete

ღTukar tulisan? Silalahღ

ღFollowersღ