Friday, January 14, 2011

Aksi stunt. :p

Arini nak bagi tengok anak dara i ni yang kuat memanjat. Rasanya dia ni dah skip 1 stepla. Merangkak. Takde ura-ura cam nak merangkak pun. Menonggeng tu adelah, tapi tak gerak-gerak pun.

tup..tup terus nak memanjat.

video

Saya lepas solat maghrib ni. Die plak berkeliaran dekat dalam bilik tu. Skang ni kalo saya solat saya biar je die menyusur-nyusur dalam bilik tu. Since katil dah takde selamat la rase. Tapi kengkadang mata ni meliar jugak tengok dia. Maka memang tak khusyukla solat tu kan. Hahahaha...abes tu. Ape penyelesaian terbaik?
Ntah.

Kadang-kadang dia datang dekat sejadah, dok statik je main kain telekung yang renda-renda tu. Kadang-kadang die dok tengah-tengah sejadah. Kadang-kadang die melintas je. Ikut suke dia lah. Hahaha. Dulu tak pandai nak menyusur-nyusur duduk jela statik., Skang lantak lah. Harap-harap ade malaikat jaga dia. Pikir positip je haku.

Tengok video tu, dia cube nak lepas tangan, cecepat saya terpa dia. Verangan anak dara aku ni.
Enjoy ye. hehehe

10 comments:

  1. oowh lawo suor husna,
    auntie ingat ank leboh mane td, hehehe
    xpe sabor yer husna,
    xlame dah nk bley berdiri & berjalan,
    xyah tgn ibu nk interprem lg dah pasni..hahaha

    ReplyDelete
  2. bli kat cyrusbabyshop ler tu..hihi...
    nanti die dah pandai berdiri berjalan lagi harulah nakjaga dia

    ReplyDelete
  3. mmg susah nk jage klu anak da merangkak nih. hari tu habi g main bola. so solat maghrib terpaksa bg naurah merayap. seb baek dia behave je xde g kt sejadah. ralit main sikat. nk sikat rambot xde..hahaha...

    tau pulak kegunaan sikat tue..msti dia perati klu org sikat rambut..bdk2 mmg cepat tangkap

    ReplyDelete
  4. hehee..samalah cam kysha
    baru start menjulur,tup2 bangun memanjat trus.
    ingatkan tak merangkak dah.tp lama2 baru barulah nak merangkak dan duduk.

    ReplyDelete
  5. hehehe...advance nye husna ni.best kan bile tgk anak dah pandai sesuatu ni..xsabar nk tggu fareez besar plak..huhu

    ReplyDelete
  6. go go husna go..hhaha pasni jenuh la ibu dok mengutip yer

    ReplyDelete
  7. sha:
    husna ni kalo bagi bende2 pun kejap je die ralit. pastu mula la busan..

    zuris:
    ye ke? terbalik sudah. tak ikut SOP betul..kan..hihihi

    fiza:
    sabar...nanti dah pandai pening kepala

    kak yana:
    hahahaha...go go go..

    ReplyDelete
  8. haha...tomei betul dak nakal nie...dgn pantas ibu menerpa....

    ReplyDelete
  9. Bijaknya Husna.. Syira pon xpandai lg nak panjat2 even usia dia sebulan lebih tua dari Husna... ;)) su ni pon xboleh leka sikit... Syira da menyusur sna sini... suka sepahkan majalah dari almari... n sangat suka main wayar . tube Bpump.. hahaa... Husna bijak!!!

    ReplyDelete
  10. tu di kira sbg merangkak jgk fashya,nama dia crawl ape tah,..so husna xde la skip..dh botul la tu...ni dia nk berdiri...hahahaha..pipi tu,haishhh...meh sket,nk cium..

    ReplyDelete

ღTukar tulisan? Silalahღ

ღFollowersღ