Friday, December 17, 2010

Nak tukar tulisan? Boleh je..



Penat betul tukar design blog ni.Huhu..Macam nak meroyan pun ade. Tulisan asal template ni kecikkan.Mungkin ade yang baca blog saya yang tak selesa dengan tulisan kecik yang amat ni. So, u guys, dah ade option nak pilih tulisan yang korang nak n saiz yang best untuk mata korang nak baca. Just adjust je kat atas tu ye.. Sha, adjust ye...hihi


Tukar-tukar, jangan malu-malu..Huhu
ikut keselesaan .. :)

8 comments:

  1. wah!! siap leh tuka tulisan??? cam ne buat??wat la tutorial sket...mantap skrg fashya! :D

    ReplyDelete
  2. TUKAR SAIZ YG BESAR SIKIT YG SEDANG2 :) HEHE

    ReplyDelete
  3. macamane sha tukar tulisan tuh? maksud reen mase buat entry nak tukar secara auto boleh ke? cemane nak install font yang cantek2 masuk dalam belog?

    ReplyDelete
  4. wa............ canggih la fasya...

    blog fasya bleh tukar tulisan... ikut permintaan.
    toche toche toche....

    bese la org rabun ni...hehehehe

    nak jgak la buat tempahan kat tempat fasya buat ni.
    dia buatkan sekali eh yg tulisan leh tukar tu?

    ReplyDelete
  5. fasya kat mane buat cantikkan blog ni? yg tukar tulisan tu buat kat sape? myra ke org lain?

    ReplyDelete
  6. sha, tutorial nak tukar tulisan tu ade kat entri kek batik dan tulisan.
    myra buat header je

    ReplyDelete

ღTukar tulisan? Silalahღ

ღFollowersღ