Friday, July 9, 2010

Bila dia rindu ayah...





NYENYAK BETUL TIDO DGN BAJU BUSUK AYAH DIA TU...

10 comments:

  1. wuaaahh gitu kaaa?adakah dia akan merengek2 selagi xdpt baju bucuk ayah dia tu? hihi. comelnyaaa husna. manje ngan ayah yer :)

    ReplyDelete
  2. sebelum tido die merengek2...xtau nak buat ape..letak je baju dekat atas tu, enjut2 sket trus tido nyenyak..haila husna...huhu

    ReplyDelete
  3. ayah o/station ke??
    hehe tp baby mmg ske je tido ade kain eh??
    leka jap..
    zarif, xkisah na taruk ape2 kain,
    lampin ke, tudung bru blk kerja ke..
    semunya dia duk pintal2/gomol dlu smpai tertido..

    ReplyDelete
  4. na, ayah die jauh dengan kami..tulah, suke sangat main2 dengan baju tu...baby biasa la.. :)

    ReplyDelete
  5. haaa...ada juge akhirnye baju ayah dia...br la dia lena tdo pasni...jgn basuh baju tu...ibu dia pun bole tumpang sekali..

    ReplyDelete
  6. sedihkan bila ayah jauh2 ni..
    tapi takpe yang penting happily ever after :)

    ReplyDelete
  7. ni anak yg mintk ke mak yg letak ni?mak xbuat bende yg samer ker?hehehe

    ReplyDelete
  8. ke ibu husna pun tidur ngan baju ayah dia jugak.hehehe

    ReplyDelete
  9. hehehee...baby fasha tido ngan baju ucuk papa dia...

    qaish plak tdo berselimutkn kain pelekat papa dia.

    qaish pun akk belikan boyan..walaupun pakai tak selalu... sbb susah akk nak wat keje klu dia tak tdo lenyak.

    ReplyDelete
  10. comelnya..
    dahlah makin tembam. buat lah perangai comel gini..
    ibu dia mesti rasa girang gak kan..

    ReplyDelete

ღTukar tulisan? Silalahღ

ღFollowersღ