Friday, October 23, 2009

kemaruk n mengidam sizzling

lepas dapat pic scan baby semalam, saya jadik kemaruk thp dewa sampai ke arini sebab asik nak tgk pic scan baby tu...xlepas2 menimang, bermonolog dalaman, gosok2 perut, ckp sorang2......ish, kalo org xtau saya pasti akan dicop gile agaknya.....xtaulah, rase yang aneh ni...rase macam jatuh cinta dgn anak sendri...ish...Allah saje yang tau..~~~~jatuh cinta lagi...lagi2 ku jatuh cinta~~~lalalalala

call hubby dgn keadaan yang sangat teruja semalam.....cerita dgn penuh excited sampai hubby pon xsabar2 nak tgk anak die...trus letak tipon, nak ke cc katenye, nak tgk bby...cian b, terpaksala buat camtukan...nak buat cemane...hubby ckp baby kecik lagi...mmgla kecik sayang, baru 12minggu..nti kalo die dah beso...kite g scan sesame ek......masa tu dah bleh rase die tendang2 perut ibu.....HUH!!!excited nye....xsabar!!!

cerita lain:
ni hal mengidam tibe2 ni payah jugak......

gara2 tgk blog si muni dgn ciare ni, saya jadik mengidam plak nak makan sizzling kat mines..teringat zaman2 blajar kat UPM dulu, kalo g mines mesti nak pekene sizzling kat sana....kadang2 sanggup datang mines sebab nak makan sizzling.....waaaa....trus mesej hubby ckp nak mkan sizzling kat mines....hubby balas "bile?"... saya balas "xtau".........waaaaaaaaaa cemane nie????? muni, ciare...korg bertanggungjawab diatas ke mengidaman ini....ekekekeke.....

nak sizzling!!!...nak sizzling!!!......xpelah, lepas gian kat Arena Jusco Taman U dulu la....orait gak sizzling kat sana.....tp tgk sizzling muni cam best!!!meleleh air liur.... nak yang tu... ngeeeeeeee

8 comments:

  1. Erks...mcm sedap je sizzling...tibe2 sy pn ngidam..ahaha

    ReplyDelete
  2. muni...kalo anak aku leleh, aku kesat kat baju ko....HAHAHA

    ReplyDelete
  3. haha..fashya ngidam nak sizzling ek? wahaha..ritu fana giler2 ngidam famous amos cookies. end up pastu detect kencing manis. hua! tp nsib baik dpt mkn. nyum3! sedap.

    kemaruk tgk pic baby tu smestinya. nnt bila da rasa die tendang2 mesti fashya lg seronok. trust me!

    ReplyDelete
  4. xsabarnye fana...jap lagi nak g jusco...nak makan sizling

    ReplyDelete
  5. hehe sori yer sbb menyebabkan hotmommytobe ni ngidam....

    xpe kejap lg je nak lunch break kan? :)

    ReplyDelete

ღTukar tulisan? Silalahღ

ღFollowersღ