Monday, May 4, 2009

Rindu............

currently at USM, Penang....CC rumah tamu USM
sumpah rindu giler kat blog...hihi...
rindu kat blogger2 semua....
banyak dah miss cerita korang semua...

lepas balik dari desaru tempoh hari,rehat sehari kat rumah....
rehat sangat tu xdelah...tu pon kene hadiri 2 walimah....org dah jemput WAJIB pegi..nti dosa tau...nasib baik dekat2 je rumah kenduri tu....kebetulan en tunang pon datang...so, saya bawak die skali pegi kenduri...

ahad dah gerak ke USM....
nasib baik naik flight, so badan xdela penat sangat, perjalanan cume amik mase 1jam je...xsempat nak tido ke hape....tetibe pramugari cun tu dah bagi announcement, bagtau dah sampai penang....yelah....saya 1st time naik flight, so semacam jakun kat atas tu sibuk2 nak amik gambola apela...sampai pic awan semata2 pon saya jakun nak amik jugak......tp tgk pemandangan dari ats saya tgk macam tgk kat google map yang slalu saya buat bile xde keje....saje2 search2 tempat org....HAHAHA...xde kejekan!!!...........tp SUBHANALLAH....sangat besar kuasa Allah..sentiasa buat saya kagum sekagumnye dgn ciptaanNya..

banyak pic2 yang saya nak kongsi dgn korang semua tp xboleh nak upload lagi since saya xbalik lagi...kat sini xbolehla nak cucuk semacam...takut virus plak.

okay...xboleh nk tulis banyak2...saya akan update lagi...
nak g jalan2 ni...yeah PENANG...here i come!!!!



notakaki: sangat bizi sepanjang bulan ni.....haih...nak kawen lagi brape bulan ni...ape pon xsiap lagi.......waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......takutnye.........

1 comment:

  1. bestnya fashya g jalan2..jgn lupa ole2 eh...enjoy ur holiday k

    ReplyDelete

ღTukar tulisan? Silalahღ

ღFollowersღ