Tuesday, August 10, 2010

We Celebrate Together

We celebrate together, walaupun takde candle light dinner, takde bunga ros..etc..etc...tapi bile dapat sekali sekala macam ni, best sangat.... Almaklumlah bila dah dok jauh-jauh ni, susah nak bersama, ape yang penting..bukan kerjasama, tapi...spend quality time together, tu yang penting. Company husband sekarang dah tukar time bekerja, dari hari isnin-jumaat dah tukar dari isnin-sabtu...Tension haku!!... So, skarang masa hujung minggu pun dah kene curi sikit.

So, wiken lepas sempena Birthday saya yang ke-26 pada 7 Ogos 2010 dan Ulang tahun Perkahwinan kami yang pertama pada 9 Ogos 2010, dapatlah kami makan-makan dekat KFC...Itu je yang ade kat Segamat...Hihihi...So, enjoy the pic jela.....(banyak nih)..


Husna baru pas merengek-rengek sebab tidur dia kene kacau...dalam kereta dia menyusu,
pastu dah sampai nenen kene lepas...marah la dia...

melekap je kat ayah dia..

tak nampakla ayah, susahla nak makan macam ni...


ayah, boringla


ayah nak jugak, boring la macm ni tengok orang makan je..
takde baby boy ke kat sini ayah


ayah banyaknye ayah makan, nanti jangan lupe posa tau ayah


Semoga ikatan perkahwinan ini sentiasa kekal abadi
diserikan dengan anak-anak yang soleh dan solehah
Amin....

I

♥♥

My Family Very Much!!!


Last but not least, Bibik Makde



9 comments:

  1. happy birthday n happy anniversary..semoga berkekalan abadi..semoga bahagia selalu... comel tgk husna..kejap jer dah namapkbesar n dah pandai amik gambar...

    ReplyDelete
  2. hihihi baju sejibik ngan baju Putry...hihihi comel Husna pakai topi gitu..

    ReplyDelete
  3. ye setuju!!
    quality is important. tak kira lah kat mana pun
    yg penting bersama

    *huhuh, mmg jelas dan nyata husna kebosanan. muka dia tak senyum pun

    ReplyDelete
  4. intan: terima kasih..tulah, husna cepat sangat membesar

    mamaelly: aah, ade perasan baju putry macam baju husna..

    dayu: husna kan ikut muka ayah dia..tgkla dalam pic tu, ayah dia sume muka masam, tak reti nak senyum..ibu die je yang tersengih2...huhu...husna bad mood sebab tak pat makan ayam...

    cik puan miera: thank U...:)

    ReplyDelete
  5. bambam nye husnaaaa..geram je nengok!


    nad tolong aminkan doa fashya..aminnnn :)

    ReplyDelete
  6. wizaa: thanks u...:)

    nad: thanks nad..aminnnnn

    ReplyDelete
  7. Wa... husna da p KFC lor... hehehe... ;)
    Nway... semoga ikatan kekeluargaan akan kekal sampai hujung nyawa.. ;))

    HEPI 1st ANNIVERSARY!!!

    ReplyDelete

ღTukar tulisan? Silalahღ

ღFollowersღ