Thursday, August 26, 2010

Sha, pecah laaa...

Sha,

Sedihnya..Hadiah saguhati contest Mrs Teppei dah pecah berderai masa delivery. Dahla mug tu cam comei. Kene campak-campak agaknya parcel ni.

Masa amik kat kerani tadi macam terkejut ade parcel, sebab dah lama rasenya tak shopping online, pastu buat muka pelik, sape plak bagi parcel, pastu tgk alamat, wa....adih saguhati ku dah dapat, tapi malangnya dah pecah...


pecah berderai-derai


dapat pegang camni jadiklah.
:(

kite sue poslaju nak??hahaha..tibe-tibe


apepun terima kasih kat Mrs Teppei, sebab sudi bagi hadiah saguhati ni..
toche..toche

8 comments:

  1. ehh xpatotnye,
    knape jd cmtu eh?
    mmg patot salahkan poslaju ar cmni,
    ke ibu kudik lupe taruk notice kt luar "mudah pecah"??
    biasenye org pej pos tanye ape brg kite nk antar,
    klu kace, dia akan taruk label tu,
    so cm terjamin sket r,
    klu pecah gak..
    mmg sue la..
    nk sue brape juta ni??
    hihi :p

    ReplyDelete
  2. eh. kenapa jd mcm tu. mcm kata Na, biasa kalau brg mudah pecah dia akan tampal sticker fragile. mesti org pos tu lupa. so, mari kita sama2 sue dia. *tetibe*

    takpe Fashya, amik gam then lekatkan semula. jadikan perhiasan, sbb nk guna utk minum dah tak boleh kan.

    ReplyDelete
  3. waaa..mug aku!!!! sedey nyerrr =((
    dah tulis dah mug kat tempat barang tue. nape diorang x letak yg fragile tue hahh???

    rase nk pegi je post office jumpe budak yg buat smlm tue...=(

    bloggers yg laen mcm mane?????

    ReplyDelete
  4. sayang nye
    dah lah pemberian org lak tu kan

    ReplyDelete
  5. na: nak raya ni, rase macam nak sue setengah juta jadikla..pastu jom fashya blanje blogger2 sume makn kepsi...nak??hahaha

    ibu alia: aah, tulah,ingat nak gam semula n buat hiasan, sayang org dah bagi... :(

    miera, dayu & fasya: sayangkan, dah la org bagi....sedih tau..:(

    sha: waaa..yg terima pun sedih...sedih gile masa goncang2 parcel tu macam dah pecah je barang walaupun tak tau ape barang tu.bloggers lain tak tau la cemane..

    ReplyDelete
  6. yang..
    kite senaseb, huuuu~ :(
    tp apsal pecah tu cm same je patern dia? huhu
    jum la ramai2 sue pej pos tuh..

    ReplyDelete

ღTukar tulisan? Silalahღ

ღFollowersღ