Tuesday, March 9, 2010

Seronoknye membeli barang online....^o^

Bersemangat sungguh nak full breast feed kat anak yang bakal lahir nanti....saya masih menimba2 ilmu tentang cara-cara dan ape saje ilmu tentang ekslusif breastfeeding ni... SUSUIBU.COM tempat jadi sasaran tiap-tiap hari... banyak lagi ilmu yang perlu saya tahu....dan yang pasti mesti banyak sangat dugaan nak bagi anak full breastfeed ni, kene kuatkan semangat.

So far, baru beli 2 item ni,


dari srisuri dgn harga RM38.90. Baby saya dah ade 14 unit botol susu tau x?...hihi..
banyak tak?

dan ini, dari mudah.com, harga RM20...beli yang ini saja supaya senang nak simpan susu nti, nak beli botol banyak-banyak, rabakla poket saya.hihi..Yang ni ade 100pieces, so cukupla nak simpan kan.

best jugak beli barang dari online ni, just duduk, click-click saja, bayar pun guna online, esoknye dah dapat item yang kite order tu....cume skang ni breastpump belum beli lagi, this week akan berusaha mencari dan membeli since enjoybreastfeed ade buat promosi sampai 25mac ni, saya akan ke sana untuk tgk sendri. Banyak sangat pilihan, harga pun agak murah berbanding dengan harga biasa sebab diorg tgh buat promosi, so sila amik kesempatan di atas promosi tu.



And this Busha legging untuk baby 6-12m... saje beli sebab geram..comel sangat...hahaha..
Till then,
keje masih banyak menunggu pun, still sempat buat entri..hahaha...

11 comments:

  1. heheheh jiha pon akan beli storage bags aje....nak beli storage bottle sume alamat kopak le hehehe

    ReplyDelete
  2. amboi sonotnya bershoping..
    nnt giliran kita lak..hehehe

    ReplyDelete
  3. ciare: best..best...

    kak nani: belila...

    jiha: aah, 100 pieces tu dah ok, botol susu pun cam dah banyak....

    kak yana: ur time will come..hihi :)

    ReplyDelete
  4. wah..dah beli..nak beli pump brand ape ek..ade kawan suggest spectra 3..kalau medela katenye susah basuh..memule cam terpikat kat medela..sebab botol bumblee bee sgt comel..hehehee

    ReplyDelete
  5. mula-mula plan nak bli spectra 3....pastu tgk medela harmony tu cam murah nak bli yang tu plak...xtaula, xdecide lagi...2 yg nak mintak suggestion diorg kat sana...

    ReplyDelete
  6. wah bestnyer dh beli storage bottle,plastic n legging..
    best2..
    fashya ibu yg brsemangat
    aku lum beli B pump lagie..huhu...almklumla ank xnk guna botol...huhu

    ReplyDelete
  7. i doakan u betul2 berjaya breastfeed ur child nati,jgn jd mcm i hny utk 2 months jer..agak terkilan jgk sbnrnye..all d best tau!!

    ReplyDelete
  8. hazlina: insyaAllah, saya mengharapkan sokongan org sekeliling saya nti....terima kasih ina..:)

    ReplyDelete

ღTukar tulisan? Silalahღ

ღFollowersღ