Thursday, March 18, 2010

dah lama tak jawap soalan tag

kene tag....kene tag...kena tag...sila jawap..sila jawap.....


1. Adakah anda rasa HOT?
- Hot mama....saya rasa hot dgn adanya perut yang cumel ni...hihihi

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!


3. Cerita pasal gambar ni.


-biasalah, bile sedang mengendung zuriat sendri... naluri ibu tu mesti ada, so wallpaper desktop pun mesti nak pic baby yang comel... kalo dah ade anak nti, konfem muke anak jadik wallpaper...icon sikit je, ape yg penting je kat depan, saya tak suke sepah-sepahkan icon kat depan desktop, nmpak serabut, tu pun kalo boleh nak minimakan icon tu..

4. Kali terakhir makan pizza

-bulan lepas rasenya, mase tu tgh nak berjimat, tp sebab member-member sme dah pakat nak makan piza, so terpaksala labur duit kat sana..huhu...

5. Lagu terakhir anda dengar

-keisha ft puff daddy- tik tok ( ringtone hp saya)

6. Apa anda buat selain menyelesaikan tag ni

-minum air bandung, dgr ayat suci al-Quran.

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?

- angah (adik-adik, adik sepupu), aca (family), sya (hubby)

8. Tag lagi 5 orang
-sapa saya nak tag ni ek....

1. jaja
2.kak nani
3.kak anim
4.reen...boleh??
5. puan ana yang sweet

9. Siapakah orang no.1 kepada anda
-Member opismate..baru peknen 9minggu, jeles dia tak mabuk..hoho

10. Katakan sesuatu kepada orang no.5
-rajin-rajin la bagi petua lagi ye

11. No.3 ada hubungan dengan siapa?
- en tunang dia...berahsia betul muke en tunang die tu...

12.Bagaimana pula dengan no.2
-her hubby, abg azreen.

14. Kata2 cinta untuk orang no.4
-erk...kate2 cinta??? reen, semoga selamat melahirkan bby yang comel...hihi...

15. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang mengetag anda
-kenal kat blog je..

FIT...
-mummy to be jugak
-excitedkan nak dapat bby??..hihi
-apo lagi??
-alamak, xde idea la...


TAMAT sessi tag mengetag.. :)

1 comment:

  1. alamak...sy kena tag oleh puan fasya...sok sy bt ek...huhuu

    ReplyDelete

ღTukar tulisan? Silalahღ

ღFollowersღ