Thursday, January 28, 2010

Minyak Kelapa Dara

Sejak saya tahu saya mengandung, saya dah amalkan minum minyak kelapa dara ni, cume stop kejap masa musim mabuk-mabuk dulu.. tak lalu dek tekak ni nak masuk dalam mulut, sebab bau dan rasa dia, mmg banyak kebaikan minyak kelapa dara ni bagi ibu-ibu yang sedang hamil, badan ibu mengandung ni mmg lemah imunisasi, so dengan minum minyak ni, dapat kuatkan lagi sistem imunisasi dalam badan.. so far, alhamdulillah, dengan izin Allah, saya minum minyak ni.. mmg takde serangan selsema ke, demam ke @ batuk....kalo ade simptom-simptom sakit tekak ke, cepat saje hilang sakit tu.

Hihihi, dah macam salesgirl pulak promote nak melariskan ubat. Taklah, saya bukan jual ubat, cume saya nak cadangkan kat ibu-ibu yang mengandung (org tak mengandung pun boleh amalkan) minum minyak ni, nti kulit baby pon cantik. kulit kepala kurang kuping-kuping tu, erm...banyak bukti dah hasil dari mengamalkan minyak ni...nti kalo tgh berpantang pun boleh minum, boleh banyakkan produk susu badan kita....

Nak kurus badan pun boleh minum minyak ni, Al kisahnya, memang multi-purposela minyak ni...k guys, kalau nak tau lebih banyak info, bleh bace lagi, klik kat sini.

ENJOY...

9 comments:

  1. wua mcm menarik la info psl ni.harga dia berapa? ade jual kat mana ye?

    ReplyDelete
  2. nak ke? tempat fashya ni ade jual, 370ml= RM40, 150ml=RM25 kot...

    ReplyDelete
  3. hehe mekasih wat review nie..br tny aritu kan..pasni nk gi carik..=)

    ReplyDelete
  4. sy da on the spot bli masa fashya bgtau arituh..alhamdulillah demam+sakit tekak+selesema makin ok... tengs for the sharing...sy bli HPA pnya..sbb dlm softgel..ehe...jenis susah mkn ubat jenis2 cecair neh... :D

    ReplyDelete
  5. yeke? wuaaa xkan nak suh fashya pos lak..susah kan jek..hoho

    dia slalu jual kat kedai runcit ke?pasaraya mcm giant, tesco ade x? ;p

    ReplyDelete
  6. ade, ade, cube carik kat kedai2 jamu ke, kedai2 yang jual ubat ke.....banyak dah jual skang.....

    ReplyDelete
  7. fashya, minyak kelapa dara ni rase die mmg mcm minyak la ek..kire kalau makan tu mmg rase cam makan minyak ke..

    ReplyDelete
  8. iye..iye, macam makan minyak....sebab tu stop jap mase mabuk2 dulu, sebab loya....kalo aku nak makan, aku letak madu kat depan sudu, tp bile dah lame2, dah biase...slambe jek..huhu

    ReplyDelete
  9. Thanks.. Ada jugak yg kata dah start consume sejak mengandung. now buleh try la..

    ReplyDelete

ღTukar tulisan? Silalahღ

ღFollowersღ