Monday, January 4, 2010

aku nekad

Saya nekad saya nak bagi anak yang bakal lahir ni breast feeding secara ekslusif. Skang tgh giat mencari info-info yang berguna dan tgh rajin-rajin membaca pengalaman ibu yang sedang menyusukan bayi secara ekslusif.



Saya jugak tengah survey breastpump yang sesuai nak guna.So far dah berkenan dengan Spectra 3 breastpump ni...harga die pon ok, banyak testimoni pengguna breastpump ni kate Ok, so saya berhasrat nak bli breastpump ni..

Suami pon sangat-sangat memberi galakan. Doakan saya berjaya....InsyaAllah.

4 comments:

  1. sangat sokong...jika ada rezeki sy juga mahu seperti kamu :)

    ReplyDelete
  2. dah terbuktikan kebaikan dan kelebihan breastfeed anak ni, susu tepung pun punyalah mahal
    baik bagi susu badan je
    free dan byk manfaat
    kita ni pun berhasrat
    tp tak survey2 lagi breastpump tu
    excited carik baju baby je skrg ni

    ReplyDelete
  3. ija: bagus..bagus..

    dayu: baju bby lom sentuh lagi...tgula bulan depan dah bleh carik....excited btul nak ade bby..tp fening bile pk tang duit yg nak kene spend..huhu

    ReplyDelete
  4. akak pun memang dah lama nak bagi susu badan je..huhu

    ReplyDelete

ღTukar tulisan? Silalahღ

ღFollowersღ