Thursday, September 3, 2009

aku bertanya.....






salah ke bile Allah kurniakan zuriat seawal ni?????

awal salah, lambat pon salah...

manusia ni mmg banyak sangat songehnya...

HURMMMMMMM

aku happy....aku bersyukur...aku bangga...


14 comments:

  1. hehe
    na pernah alami,
    lantak ahh..
    janji kite ngn somi hepi + bahgia..
    kan??

    ReplyDelete
  2. laaa napenye ni..emm biasa lah mulut org ni suke ckp mcm2..jgn layan la..fashya ni skg kena co0l pastu xbleh stress..sbb stress membahayakan kandungan..apa2 pon i wish u all the best. moga fashya dan baby sihat bangat :)

    ReplyDelete
  3. mulut org..
    itu salah, ini salah..
    masing2 ada pendapat sdiri..

    yg penting, fashya tak buat salah apa2..
    rezeki Allah dah bg, terima dgn lapang hati.. :)

    ReplyDelete
  4. tahniah fasya ^^. beshnya dia nak jadi mama...

    take care ;)

    ReplyDelete
  5. alahai ader org xsenang ker ngn brite tu..hehhee think positive ok..mungkin diorg risaukan fashya, blh ker tidak nk adapt ngn keadaan baru tmbah2 jauh dr suami..so u have to be strong..tunjukkan bhwa fashya kuat..

    ReplyDelete
  6. ish ade ke org camtu..sabar je la

    jgn amek kire sgt, nanti stress pule..sian baby

    take care ye =)

    ReplyDelete
  7. thanks to all yang memahaMi..saya akan jaga baby ni sebaik mungkin....


    "YA ALLAH, KURNIAKANLAH KAMI ZURIAT YANG TERBAIK, SESUNGGUHNYA ENGKAU MAHA MENDENGAR DOA KAMI"...AMIN

    ReplyDelete
  8. fashya..nape lak ade mulut cmtu ek???
    xpe2 ade je org yg support awk..go go fashya...
    little baby dlm perut ibu tu baik2 ye..:>

    ReplyDelete
  9. lantak p la fasya..derang jeles kott..u take care ur self ok!!

    ReplyDelete
  10. alamak tertinggal keretapi pulak aku. fashya, congrate. murah rezeki fashya =)moga fashya dan baby sihat.

    ReplyDelete
  11. fashya...tahniah dh preggy dh kn...biar kn org ckp apa pong..yg penting hepi je sb dh nk jd ibu...so sweett...hehehe

    ReplyDelete
  12. maafkan aku andai kau terasa. ya, mgkn mengguris perasaan tp aku bercakap juga berdasarkan kuliah-kuliah agama/tazkirah yg pernah aku hadiri.aku dan kau berbeza. begitu juga dgn idea dan pandangan kita. aku tak mengatakan salah atas anugerah itu cuma aku prihatin pada diri kamu.. maafkan aku..

    ReplyDelete
  13. biasalah..ibu mengandung mmg cepat terasa dan emosional...

    ReplyDelete
  14. jgn stress2 ibu...tak baik time preggy ni...u have b strong and know u can do it dear...cayok2

    ReplyDelete

ღTukar tulisan? Silalahღ

ღFollowersღ