Monday, January 30, 2012

Nervous

Another 2 weeks to go. Seriusly, aku semakin nervous.
Aku bakal ke sini;

Laserchrom HPLC laboratories.

Rochester, Kent, England.

untuk berkursus selama 2 minggu bersama seorang lagi rakan .

Ya Allah, permudahkan urusan untuk menuntut ilmu ini. Husna pulak bakal dihantar dan dijaga oleh ayahnya di Klang. Ibu bakal membawa adik di dalam perut bersama untuk menuntut ilmu. Permudahkan Ya Allah. Serius aku nervous. Will be update about this later.


Any tips berguna boleh aku guna bila nak ke sana?

19 comments:

  1. tipsnya bawak duit byk utk bershopping. mesti ilang nervous nti ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. duit pun xde ciare oi....shopping kemendenya..kehkehkeh

      Delete
  2. wah bestnye dpt gi england free....bilelah bos nak hantar aku gi Jepun...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillahla anne, kalau nak pegi sendri, sampai tua kot xdapat jejak.

      Delete
  3. syoknye dpt fly jauh free2, kehkeh
    semoga dipermudahkan sgl urusanmu, :)

    ReplyDelete
  4. waaa best pergi london! kem salam ornag london...banyak sedare mare aku kat situ..kekekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko listla nama sedara ko kat sana, nanti aku cari. HAHAHA

      Delete
  5. g dgn mama myiesha ke? bestnyeeee..

    shopping la banyak2 eak.. beli lebih2, nnti mama mica beli balik.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. X, mama micha pegi Aussie april ni.. Nak kirim kene bagi duit.ekekeke, kalo tak, tak dapekla...

      Delete
  6. seronoknya dpt pegi obesi.seb baik 2minggu jer.kalo 2thn??

    ReplyDelete
  7. Bestnye sha..bwa aku weh..hehe..ko da brp bulan yang?surat doctor jgn lupe bwa k..

    ReplyDelete
  8. Takde tips sebab belum pernah ke sana. Hehe. Take care ok Fasya?

    ReplyDelete
  9. waaa bestnyerrr dpt gi london..best jln tempat org..besttttnyerrr..
    takde tips la sebb london pun tak pernah jejak..
    take care fashya.

    ReplyDelete
  10. seronok belajar benda baru di tempat baru..enjoy the journey ey..

    ReplyDelete
  11. seronok belajar benda baru fashya tahniah fasya

    ReplyDelete
  12. i hope for the best jelah for u fashya =) take care oke! so happy for u...

    ReplyDelete

ღTukar tulisan? Silalahღ

ღFollowersღ