Friday, March 20, 2009

BLOG,MAJALAH dan SIJIL

ish.....saya tgh berusaha nak tukar template dekat blog ni...rase cam dull jek blog nie dgn latarbelakang coklat,pastu tulisan warna warni...pening plak saya tgk hari2....

nak tukar yang menarik sket tp saya ni mmg xreti bab-bab nak menukar2 template ni..lagi2 nak main2 dgn code2 yang pelik2 tu...tgk ajela nuffnang saya tu....mane ade kluar gambo pon...saya mmg xreti....lantak la die kat situ...HAHA...asal dapat tulis2 kat cni dgn aman....

setiap kali nak tukar template, mesti hilang sme link2 yang saya ade...kene setting balik..adoyai!! nasib baik xbanyak link2 yang ade..so nak setting balik tu xdela masalah besar sangat....

so kalo korang yang rajin bace blog nie(ade ke????HAHAHA) janganla pening tgk kaler tulisan dalam blog ni bertukar2...tu maknenye saya pon tgh pening jugak....

okay la....to bakal2 pengantin...saya nak suggest n galakkan kamu semua beli majalah NONA edisi perkahwinan bulan April.....mmg banyak sangat info2 best2 dalam tu...dari A to Z....dari hantaran n petua2 pon banyak....sangat berbaloi...dengan harga RM11.90....u can get anything about wedding dalam tu....



saya juga dah berjaya mendapat sekeping sijil.........
TARA!! sijil kawen


yeay...dah bleh nak kawen.............tp cedihnye....tarikh yang komfem xde lagi....... =(
well, fashya kan mmg sk syok sendri....lantakla org nak cakap ape....HAHA

9 comments:

  1. yeay dah tukar....putih suci lagi bersih....

    ReplyDelete
  2. erk2..apsal x perasan eh?tp sijil kita 2 same dah..hehe

    ReplyDelete
  3. biskut rajin: saya dah tgk blog awak banyak kali..pastu kadang terperasan awak kat cafe, pastu jumpe awak lagi kat kursus kawen aritu.hehe...

    aziyana: NONA tu mmg bestkan....

    ReplyDelete
  4. aku buat niaga skang ni.. design blog.. murah je beb!!.. promotion... lalalalaa... rm35 .. mau ker...

    ReplyDelete
  5. ala wit....bulan ni banyak dah aku perabih kat baju nikah aku...nyesal kuar air mate darah dah ni.....bagi free jela...aku ngan kak nani adik bradik....so ngan ko pon adik bradik gak la....=P

    ReplyDelete
  6. eemm...awak, sijil awak de gmbo eh?? uhuhu..

    ReplyDelete
  7. ct Aida: bestkan majalah ni....=)

    anonymous: aah ade pic...mule2 tgk cam terkejut gak...agaknye johor special sikit kot...

    ReplyDelete

ღTukar tulisan? Silalahღ

ღFollowersღ