Tuesday, June 22, 2010

Hai Husna..Husna



teaser: Husna memandang susu ibu yang diperah arini....Alhamdulillah..dapat 6oz sekali perah dengan menggunakan tangan!!....

ni budak kecik arini tido tak hengat dunia lepas menangis sakan tak mau minum susu botol ...saya terpaksa balik sebab adik saya jaga for this week asik mesej husna tak mau susu botol..hati ibu risau mengambil keputusan balik umah untuk breastfeed dia. Bersungguh-sungguh dia hisap lepas dapat B ibu die..dan lena dipangkuan.bila letak atas tilam die trus pengsan...buai tu baru je beli mase rehat lunch hour td, tp tinggi gile...

Alahai anak ibu...anak ibu...

7 comments:

  1. pengorbanan ibu tiada tandingannya. chaiyok!! :)

    ReplyDelete
  2. hehe bru nk tanye awat taruk hanger tu??

    tggi rupenye..
    taruk tali dlu bru taruk spring tu
    klu x mmg tggi
    =)

    ReplyDelete
  3. Byknye susu... pakai tangan lak tu.. alhamdulillah... ;))

    ReplyDelete
  4. wahhh da beli buai...fahsya atas tu letak tali dulu..pastu br sangkut spring..klau tak tinggi sgt buai tu....cayok2 ibu husna boleh..

    ReplyDelete
  5. eisya pun pakai buai yg smaa
    kena sambung tali lain kat spring tu kasik rendah skit, kalau tak tinggi gitu lah

    wahhh bestnya fashya, sekali perah dpt 6oz..kita ni, nak dpt 30z pun terkedek-kedek, sehari kat opis dapt perah 60z je. kalau dpt 80z tu, gembira sungguh

    ReplyDelete
  6. salam..fashya...da try susukn husna dgn sudu?ade baby yg mmg xnk botol...sian husna n fashya...2 2 kena kuat..kasih ibu pd anak,xde golok ganti...

    ReplyDelete
  7. fashya,camne?? jumpe NUK kat guardian?? nak kita belikan tak?? kat sini kat mana2 pun ada jual
    kalau fashya nak beli sekali ngan botol, satu rm19.90..

    ReplyDelete

ღTukar tulisan? Silalahღ

ღFollowersღ